A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради

"Освіта Дніпропетровщини: курс на трансформацію"

Дата: 28.08.2023 16:27
Кількість переглядів: 19

     Сьогодні відвідала форум освітян "Освіта Дніпропетровщини: курс на трансформацію" . Форум відбувся за підтримки Дніпропетровської обласної військової адміністрації та Департаменту освіти і науки.

     У сучасній Україні система освіти безперервно розвивається, і для неї характерне постійне відновлення й саморозвиток. Освіта - це наука і мистецтво озброїти людей різного віку знаннями про труднощі і проблеми, з якими їм, імовірно, доведеться зіткнутися, та засобами подолання труднощів і розв'язання проблем.

     Головна мета інноваційної освіти- збереження і розвиток творчого потенціалу особистості. Проте сьогодні не достатньо творчості та проектування. Освіту потрібно сприймати як загальнолюдську цінність. Для цього, насамперед необхідно зробити так, щоб вона розвивала гармонійне мислення, побудоване на поєднанні внутрішньої свободи особистості та її соціальної відповідальності.

     Але одним з найголовніших завдань сучасної освіти є формування у молодого покоління ціннісного ставлення до українського народу, Батьківщини, держави, нації.

     Маю надію, що цей 2023-2024 навчальний рік буде переможним роком для освіти і нашої України!

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень