A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради

Вітаємо з новим навчальним роком!

Дата: 01.09.2023 11:44
Кількість переглядів: 16

      Шановні педагоги, ви саме ті люди, які створюють фундамент нашого суспільства і кожної окремої людини. Саме на фундаменті, закладеному вами виростає світогляд людини, грунтується її майбутнє і тримаються всі цінності. Саме ви щороку досягаєте нових висот, випускаєте у вільне плавання випускників і знаходите у своїх учнів нові зерна талантів, паростки здібностей і блиск геніальності. Ви разом з ними переживаєте невдачі і готуєте до дорослого життя.

      З Днем знань вас, шановні батьки. Знову відкриваємо зошити і дістаємо з полиць книжки, знову перевіряємо уроки і беремо участь в цікавих конкурсах. Бажаємо вам завжди знаходити час на захоплюючі подорожі разом з дітьми по країнам знань, бажаємо завжди прагнути допомогти своєму чаду подолати будь-які перешкоди, бажаємо вам здоров'я, сил, душевного спокою і масу неймовірних ідей, як зробити цей навчальний рік веселіше і радісніше.

      Любі діти,ми вітаємо вас з початком нового навчального року, який обов'язково подарує вам нові досягнення, здобутки і гучні перемоги! Вітаємо з 1 вересня!

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень