A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради

Розпочався перший етап Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху

Дата: 13.05.2024 08:54
Кількість переглядів: 41

       Міжнародний благодійний фонд «Допомога постраждалим внаслідок ДТП» більше 10 років працює у сфері безпеки дорожнього руху в Україні, допомоги тим, хто постраждав у ДТП, а найголовніше – над попередженням дорожньо-транспортної аварійності та численних людських втрат на дорогах. Це найбільша в Україні недержавна організація, що опікується даною проблемою.

      Спираючись на кращий світовий досвід, принципи Генасамблеї ООН та Всесвітньої організації охорони здоров’я із безпеки дорожнього руху, фонд тісно співпрацює з цілою низкою державних та недержавних структур в Україні та за кордоном, зацікавленою громадськістю та бізнесом.

       Фонд долучається до впровадження державної політики та реалізує власні проєкти з підвищення безпеки на дорогах. Є постійним співорганізатором проведення загальнонаціональних Тижнів безпеки дорожнього руху. У період з 13 по 19 травня 2024 року проводить перший етап Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху, спрямований на популяризацію дотримання правил дорожнього руху серед дітей та дорослих, питань безпечного поводження на вулицях, дорогах, залізницях.

      Усі ми знаємо, що в основі більшості нещасних випадків на дорозі лежить людський фактор, тож метою усіх проєктів та заходів фонду є широка інформаційно-роз’яснювальна, просвітницька та навчальна робота з усіма категоріями учасників дорожнього руху.

      Не полінуйся! Зайди за посиланням https://dopomogadtp.com та згадай (або ж дізнайся нових) правила своєї та колективної безпеки на дорозі!

ДАВАЙТЕ ЗРОБИМО НАШУ КРАЇНУ БЕЗПЕЧНОЮ РАЗОМ!

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень