A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради

IV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України.

Дата: 18.07.2024 13:40
Кількість переглядів: 26

 Цього року проводиться IV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України.

     До участі запрошуються юні художники, співаки та волонтери віком від 4 до 18 років з України та української діаспори різних країн світу у 3 категоріях - малюнок (зображення українських захисників, рятувальників, лікарів та волонтерів, історичних постатей, рідного краю, традицій та сюжет)/ пісень, з якими українці йдуть до Перемоги), фотографія (відображення волонтерських ініціатив дітей) та пісня (виконання україномовної пісні, яка береже та формує культурну спадщину українського народу). Участь у конкурсі є безкоштовною.

    Організатори конкурсу: Благодійний фонд «Об’єднання світових культур» / UWCF (основний організатор), Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення та Українська молодіжна правнича асамблея.

    До оцінювання робіт конкурсантів залучаються: відомі митці, державні та громадські діячі, представники міжнародних організацій та провідних ЗМІ.

    Переможці Конкурсу отримають відзнаки та цінні подарунки. В результаті Конкурсу планується проведення благодійних виставок кращих малюнків з метою допомоги дітям, які постраждали внаслідок збройної агресії рф в Україні.

    У 2020, 2021 та 2023 роках у Конкурсі взяла участь 23 041 робота від 13403 конкурсантів з усіх областей України та української діаспори з 39 іноземних держав. Конкурс як проект у 2020 році визначено кращою практикою реалізації громадських ініціатив «ТОП-100» (м. Київ) та переможцем Конкурсу «Громадянське суспільство та влада - кращі практики співпраці». Малюнок однієї з переможниць Конкурсу 2021 року став макетом для поштової марки «Українська мрія», випущеної Укрпоштою у 2022 році.

     

УЧАСТЬ У КОНКУРСІ БЕЗКОШТОВНА.

Детальніше: https://uwcfoundation.com/.../shho-dlya-mene-ukra%D1%97na...

Фото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень