A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради

Представники Покровської сільської територіальної громади взяли участь в VI-тих комплексних змаганнях ГО ДТО ВФСТ «Колос» на звання «Найкраща селищна спортивна громада Дніпропетровщини» під девізом "Рухайся до Перемоги України! «Ігри мужніх»

Дата: 20.08.2024 11:38
Кількість переглядів: 15

      17 серпня 2024 року відбулися VI-ті комплексні змагання ГО ДТО ВФСТ «Колос» на звання «Найкраща селищна спортивна громада Дніпропетровщини» під девізом "Рухайся до Перемоги України! «Ігри мужніх» серед збірних спортивних команд селищних територіальних громад за програмою обласних сільських спортивних ігор Дніпропетровщини 2024 року, присвячених 33-й річниці Незалежності України.

     Покровська сільська територіальна громада - Нікопольський р-н вперше брала участь у зазначених змагання з таких видів спорту як настільний теніс, шахи, шашки, дартс, гирьовий спорт та футзал.

     "Отримали неймовірні враження, задоволення та досвід змагань!" - прокоментувала директор Покровського центру культури, дозвілля, туризму та спорту Покровської сільської ради Альона Точиліна.

     Дякуємо керівництву Покровської сільської ради за можливість участі в змаганнях, а також усім учасникам змагань за їхню підтримку, наполегливість, мужність та розвиток спорту нашої громади. Рухаємося далі до Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень