A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради

новини

Покровська сільська територіальна громада­ відібрана для участі в проєкті з підтримки соціальної згуртованості українських громад

     Покровська сільська територіальна громада­ –  серед 25 громад із 10 областей, що пройшли відбір для участі в українській частині Проєкту «Спільна ініціатива України та Румунії для соціального відновлення, інклюзії та згуртованості українських громад».

13:47 03.06.2024

Розпочався перший етап Всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху

       Міжнародний благодійний фонд «Допомога постраждалим внаслідок ДТП» більше 10 років працює у сфері безпеки дорожнього руху в Україні, допомоги тим, хто постраждав у ДТП, а найголовніше – над попередженням дорожньо-транспортної аварійності та численних людських втрат на дорогах. Це найбільша в Україні недержавна організація, що опікується даною проблемою.

08:54 13.05.2024

Дбаємо про енергоефективність та ресурсозбереження разом!

          Майбутнє екології значно залежить від кожного, і чим швидше людина почне робити «маленькі кроки» у допомозі природі, тим більше шансів буде створити для людства гідне довкілля, в якому можна буде розвиватися та насолоджуватися життям.

11:47 22.04.2024

"Готелі і будиночки для корисних комах": учениця Олексіївського ліцею ПСР провела цікаву екологічну науково-дослідницьку роботу

     Анна Демниченко  є ученицею 10 класу Олексіївського ліцею Покровської сільської ради.  Ідея створення науково-дослідницької роботи виникла у викладача біології талановитої школярки - Макаренко Тетяни.

12:03 05.03.2024

Чемпіонат України з гирьового спорту серед юнаків та дівчат

    З 28 лютого по 03 березня 2024 року на базі спортивного комплексу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» проходив Чемпіонат України з гирьового спорту серед юнаків та дівчат.

13:16 04.03.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень