A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради

новини

"Освіта Дніпропетровщини: курс на трансформацію"

     Сьогодні відвідала форум освітян "Освіта Дніпропетровщини: курс на трансформацію" . Форум відбувся за підтримки Дніпропетровської обласної військової адміністрації та Департаменту освіти і науки.

16:27 28.08.2023

Конкурс на заміщення посади директора Комунального закладу "Центр культури, дозвілля, туризму і спорту Покровської сільської ради"

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради оголошує конкурс на заміщення посади директора Комунального закладу «Центр культури, дозвілля, туризму і спорту Покровської сільської ради» Нікопольського району (далі – директор ЦКД).

10:46 15.08.2023

В Україні стартує загальнонаціональна кампанія з вакцинації дітей проти кору

     В Україні стартує загальнонаціональна кампанія з вакцинації дітей проти кору. У рамках кампанії напередодні нового навчального року лікарі та мобільні вакцинальні бригади будуть проводити щеплення дітей, які внаслідок війни або інших обставин пропустили вакцинацію. Для цього розроблені і прийняті обласні плани проведення кампанії, визначено обласних координаторів і залучено до “підчищаючого раунду” з імунізації заклади охорони здоровʼя, пункти щеплень та мобільні вакцинальні бригади, які проводитимуть виїзні сесії у таборах та у віддалених населених пунктах областей.

08:57 11.08.2023

Вітаємо з Днем Української Державності

28 липня українці святкують День Української Державності - вдруге за історію. Розповідаємо, як з’явилося це свято та що побажати у цей важливий день.

09:43 28.07.2023

Протидія торгівлі людьми

        2 червня Кабінет Міністрів України затвердив Державну цільову соціальну програму протидії торгівлі людьми на період до 2025 року.

11:02 18.07.2023

Книги від БФ ім. Іллі Грабара

    Відділ овіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради отримав подарунок від Благодійного фонду імені Іллі Грабара. Шкільні бібліотеки та художні куточки садочків поповняться цікавими та яскравими дитячими книгами, в загальній кількості - 184. Література оформлена сучасним дизайном та поліграфією, обов'язково перенесе наших юних читачів в захоплюючий світ пригод та відкриє дивовижний світ знань. 

11:39 09.06.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень