A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради

новини

Вітаємо з Днем захисту дітей!

    Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки! Так хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим маленьким щастям. У День Захисту Дітей бажаємо кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки висвітлюють нашу планету, і кожен із маленьких мешканців нашої землі буде здоровим і щасливим.

16:44 01.06.2023

23 травня - День Героїв України

   З метою утвердження української національної та громадянської ідентичності на основі суспільно-державних (національних) цінностей України у закладах загальної середньої освіти та закладах культури Покровської сільської ради були проведені виховні години та інші заходи, присвячені Дню Героїв України.

09:17 25.05.2023

Вітаємо зі святом - з Днем вишиванки!

    Всесвітній день вишиванки - молоде свято. Відзначати його почали лише в 2006 році, але за цей час воно стало дуже популярним, до того ж не тільки у нас, в Україні, а й за кордоном.

08:55 19.05.2023

День пам'яті жертв геноциду кримськотатарського народу

    Починаючи з 1994 року, щороку 18 травня Україна відзначає День скорботи й пам’яті жертв депортації кримськотатарського народу. З 2016 року – День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу, згідно з постановою Верховної Ради України «Про визнання геноциду кримськотатарського народу» від 12 листопада 2015 року.

09:54 18.05.2023

26 квітня - Міжнародний день пам'яті Чорнобиля

    Працівіники Капулівського будинку культури Покровської сільської ради вшанували пам’ять тих, хто ціною власного життя та здоров’я подолали найбільшу техногенну катастрофу ХХ століття. Герої Чорнобиля! Прийміть сердечну вдячність за ваш героїзм і силу духу!

11:25 28.04.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень