A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради

новини

#Диктант_національної_єдності_2023 написано!🖊

     Радіодиктант національної єдності - важлива подія, яка об`єднує всіх навколо української мови. До мільйонів українців долучилися працівники та учні закладів загальної середньої освіти Покровської сільської ради: ті, хто був змушений покинути свої домівки й виїхати за кордон, ті, хто залишився попри небезпеку, ті, хто знайшов у нашій громаді тимчасовий прихисток. Дороги України - переплутані нитки любові. Нехай на кожного й кожну завжди чекає "безсонне вікно із жовтим світлом і рідним теплом".

13:24 27.10.2023

Вітаємо з Днем вчителя!

У цей світлий жовтневий день сердечно вітаємо наших улюблених вчителів з професійним святом! Вчитель — це людина, яка не тільки вкладає у своїх учнів знання з різних предметів, а й навчає справлятися з труднощами, любити Батьківщину, будувати мости до майбутніх успіхів. Поруч з вами життя стає мудріше і цікавіше. Нехай вас завжди оточує турбота, тепло і любов учнів, колег, близьких і коханих! Несіть у світ вічний потік знань, добра, досконалості!

11:34 01.10.2023

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек

Навчання - світло, а бібліотека - вічно працюючий ліхтар. У Всеукраїнський день бібліотек хочеться побажати людям освіти, прагнення до знань, цінувати і передавати поколінням досвід минулих років, накопичений і збережений в книгах.

11:38 30.09.2023

Онлайн-презентація книги Максима Недвиги "Як ми перемогли інсульт"

     Благодійний фонд «Бібліотечна країна» є партнером Україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я», за підтримки якого другий рік поспіль в Україні втілюється проєкт «Охорона здоров’я та профілактика захворювань через бібліотеки та літературу» («Здорові бібліотеки»).      Автор книги «Як ми перемогли інсульт» Максим Недвига протягом 11-17 вересня перебував в турі з презентацією книги трьома областями України в рамках реалізації проєкту «Здорові бібліотеки».      Для жителів Покровської сільської ради 20 вересня 2023 року о 15.00 відбудеться онлайн-презентація цієї книги.      Зустріч відбудеться за доступом:

14:00 19.09.2023

Вітаємо творчі колективи!

     Вітаємо учасників театрального колективу "Thales" Покровського будинку культури та керівника Бомешко Ольгу Вікторівну, які зайняли І місце та здобули Гран-прі у Всеукраїнському творчому конкурсі "До 32-ї річниці Дня Незалежності України", Диплом І ступеня у Всеукраїнському багатожанровому конкурсі Fest Stars 2023 "Разом до перемоги"  в театральному жанрі - романтична комедія "Мамця".

11:47 04.09.2023

Вітаємо з новим навчальним роком!

      Шановні педагоги, ви саме ті люди, які створюють фундамент нашого суспільства і кожної окремої людини. Саме на фундаменті, закладеному вами виростає світогляд людини, грунтується її майбутнє і тримаються всі цінності. Саме ви щороку досягаєте нових висот, випускаєте у вільне плавання випускників і знаходите у своїх учнів нові зерна талантів, паростки здібностей і блиск геніальності. Ви разом з ними переживаєте невдачі і готуєте до дорослого життя.

11:44 01.09.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень