A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради

новини

21 лютого - день рідної мови

     21 лютого в Україні відзначають День рідної мови. В цей день учні закладів загальної середньої освіти Покровської сільської ради поринули у світ краси, милозвучності та історії рідної української мови.

10:18 23.02.2024

Спортсмени Покровської СДЮСШ взяли участь у змаганнях відкритої першості Піщанської сільської ради з гирьового спорту

     10 лютого 2024 року у селі Піщанка (Новомосковського р-н) проходила відкрита першість Піщанської сільської ради з гирьового спорту серед дорослих, юнаків, а також жінок та дівчат.

20:21 12.02.2024

Вшанування пам'яті загиблих воїнів та односельців на передодні 80-ї річниці визволення с. Покровського від німецько-фашистських загарбників

80 років тому, в лютневі дні 1944 року землі наших сіл було звільнено від німецьких окупантів. Свято шануємо пам'ять про воїнів визволителів, які загинули у боях за визволення сіл нашої громади у 1944 році. Сьогодні ми з теплом і любов'ю згадуємо подвиг наших захисників і визволителів. Ні біль важких втрат, ні радість великих перемог не забулися за цей час, адже пам'ять про подвиги наших дідів, батьків, братів та сестер та вдячність за життя на вільній землі не мають історичного терміну давності - вони вічні! Нинішня Україна і власне людство не змогли винести урок з тієї війни і сьогодні по всій країні тривають бойові дії. Гинуть кращі люди країни.

15:45 09.02.2024

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради отримав грамоти від департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації

    Відповідно наказу Департаменту освіти і науки Дніпропетровської обласної державної адміністрації від 20 вересня 2023 року номер 460/0/212-23 "Про підсумки діяльності закладів позашкільної та загальної середньої освіти комунальної форми власності за напрямами позашкільної освіти та здійснену виховну роботу зі здобувачами освіти у 2022/2023 навчальному році" нагороджено грамотами департаменту освіти і науки облдержадміністрації виконуючу обов'язки начальника відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради Анну Бізуглу за широке залучення здобувачів освіти до участі в обласних (обласних етапах всеукраїнських) організаційно-масових заходах за основними напрямами позашкільної освіти та колектив відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради за вагомий внесок у здійснення виховної роботи в закладах освіти, національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

14:02 06.02.2024

Працевлаштування неповнолітніх

      Південно-Східне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці керуючись підпунктами 2, 38, 40 Положення про Південно-Східне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці, затвердженого наказом Державної служби України з питань праці від 23.09.2022 № 167, надає соціальну рекламу (відеофайл), що доступна в електронному вигляді за посиланням: Працевлаштування неповнолітніх.

10:24 25.01.2024

Що потрібно молоді: на Дніпропетровщині стартувало масштабне опитування

В області стартувало масштабне опитування серед людей від 14 до 35 років. Їм пропонують заповнити анкету онлайн. Дати відповіді на питання, які стосуються різних сфер життя. Навчання, працевлаштування та дозвілля. Ініціатори прагнуть дізнатися, що молодь Дніпропетровщини хвилює найбільше і які потреби вона має. Про це повідомили в ОВА.

13:47 12.01.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень