A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради

новини

Заклади освіти отимали сучасні хромбуки та планшети

     14 квітня 2023 року відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Покровської сільської ради на базі Департаменту освіти і науки ДОДА отримав від дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ три планшети Lenovo M 10 ( у тому числі чохлів і навушників) та три хромбуки Samsung Galaxy Chromebook Go-14 ( у тому числі сумок) для подальшої передачі учням загальної середньої освіти Покровської сільської ради.

11:43 20.04.2023

Дошкільнята, з числа внутрішньо переміщених осіб, отримали гуманітарну допомогу від ЮНІСЕФ.

23 березня 2023 року дошкільнята з числа внутрішньо переміщених осіб, Покровського закладу дошкільної освіти (ясла-садка) "Казка" та Новософіївського закладу дошкільної освіти (ясла-садка) "Калинка" отримали гуманітарну допомогу від ЮНІСЕФ. Дякуємо спонсорам за маленьку радість для наших вихованців!

14:40 27.03.2023

16 - 19 березня у Полтаві відбулися змагання з гирьового спорту

16 - 19 березня у Полтаві, на спортивній базі "Полтавська політехніка", відбулися змагання з гирьового спорту: чемпіонат України серед юнаків та дівчат і чемпіонат України серед школярів. Збірну Дніпропетровської області склали представники трьох громад: Покровської (Нікопольський район, тренери Павлючик Є.В., Попок В.Ю., Третяк Г.І.), Піщанської (Новомосковський район, тренер Кожушко С.В.) та Софіївської (Криворізький район, тренер Круглик В.О.). Юнаки та дівчата змагалися у двоборстві (поштовх+ривок), поштовху за довгим циклом (ПДЦ) і естафетах, школярі - у двоборстві. За результатами триденних перегонів Дніпропетровська область виборола друге загальнокомандне місце як серед юнаків, так і серед школярів!

11:38 27.03.2023

9 березня День народження Тараса Шевченка

9 березня вся Україна відзначає річницю з дня народження великого сина України, нашого пророка Тараса Григоровича Шевченка. Тарас Шевченко - національний символ українського народу, який пробудив українську душу та утвердив духовну основу народу для боротьби проти поневолення російською імперією. Вшановуючи пам'ять Великого Кобзаря, у закладах загальної середньої освіти та дошкільної освіти були проведені різноманітні тематичні інформаційно-просвітницькі заходи: години спілкування, віртуальні подорожі шляхами поета, урок-фотоквест, конкурси читців, веб-квести та багато інших цікавих заходів.

16:38 09.03.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень